3d Microblading Kaş YapıMı

Cool 3D Microblading Kaş Yapımı 2022. Microblading toplamda 2 seansta yapılır. Kaş bölgesini temizlenerek tedaviye hazır hale getirilir.

Microblading 3D Kıl Tekniği İle Kaş Tasarım Fki Güzellik Rize Lazer
Microblading 3D Kıl Tekniği İle Kaş Tasarım Fki Güzellik Rize Lazer from www.rizelazerepilasyon.com

Doğru kaş tasarımı yapılarak, doğru renk seçimi belirlendikten sonra geriye tek bir şey kalıyor; Microblading 3d kıl tekniği kalıcı kaş tasarımı nasıl yapılır? Bu nedenle kaşınızın rengi ve şekline göre seçim yapmak.

3D Microblading Kaş Tasarımı Microblading 3D Kıl Tekniği Ne Demek?


Microblading i̇şlemi nasıl yapılır önce problemini tanımlayan bir kişi gelir. Elyaf kuralı dediğimiz yüz hatlarına göre kaşların. Uyuşturma işlemi için anestezik bir merhem.

Kaş Bölgesini Temizlenerek Tedaviye Hazır Hale Getirilir.


Bu işlem, tek kullanımlık hijyenik iğnelerle yapılır. 3d microblading kaş yapımı,günümüz kadınlarının en büyük problemlerinden biri makyaj yaparken harcadıkları zamandır. Düzeltme ve restorasyon işlemi için iki seans arasında 30 gün olmalıdır.

Microblading 3D Kıl Tekniği Kalıcı Kaş Tasarımı Nasıl Yapılır?


Yüzünde bulunan bir takım asimetriklik 444 5 418 Microblading 3d kıl tekniği ile kaş kontörü yapımı işlem öncesi uzman kişiler tarafından gerekli görülmesi halinde elde edilen sonucun daha iyi olması için kaş alımı uygulanmaktadır. Microblading 3d kıl tekniği, var olan kaşlarınızın arasına, doğal kıl renginizle uyumlu kaşların tek tek çizilmesi işlemidir.

İnce Ve Kusursuz Çizgi Çizmek Için Microblading Iğnesi, Iğneyi Sıkıca Tutmak Için Microblading Kalemi Ve Kaşlara Doğal Bir Renk Verebilmek Için Microblading Boyası Kullanılarak Uygulama.


Bir uzmanla bir sedyede yatar, kaşların analizi yapılır. Bu teknik ile kaşların doğal yapısıyla uyumlu şekilde kaş kıllarına benzer. Bugün ki videomuzda sizlere phibrows uzmanımızın yaptığı microblading 3d kıl tekniği kalıcı.

Bu Nedenle Kaşınızın Rengi Ve Şekline Göre Seçim Yapmak.


Öğretmen evleri mah.öğretmenler cad.orkide apartmanı 31/a konyaaltı antalya 07070 antalya, antalya province, turkey. Microblading 3d kıl tekniği ile işlem yapılmadan önce uzmanlar tarafından gerekli görüldüğü takdirde sonucun iyi olabilmesi için kaş alımı yapılmaktadır. Microblading 3d kıl tekniği kaş nasıl yapılır?

Post a Comment for "3d Microblading Kaş YapıMı"